Mesarski nož SWIBO je profesionalan i kvalitetan alat koji svaki mesar treba da ima. Njegova odlična oštrina i izuzetne performanse sečenja čine ga savršenim nožem za sečenje velikih komada mesa, pečenja i šunke.
Svibo mesarski nož je namenjen za intenzivnu upotrebu. Oštrica ovog noža za meso je napravljena od kaljenog nerđajućeg čelika sa ocenom tvrdoće po Rockvellu od 55-58 HRC.
Nož je otporan na koroziju i prehrambene kiseline. Ugao sečiva je definisan laserskom tehnologijom kako bi se obezbedile vrhunske performanse sečenja.
Karakteristike mesarskog noža Svibo:
-Pravo, tvrdo sečivo
-Dostupna dužina sečiva: 21/24/26/29/31/34 cm
-Namenjen za sečenje mesa/koristan i u kuhinji
-Profesionalni kvalitet mesara
-Fibrok ručka
-Pogodno za pranje u mašini za pranje sudova
-Poreklo: Švajcarska
-Garancija: doživotna
Profesionalni nož za kuvare, mesare ili samo ljude koji žele profesionalne rezultate u svojoj kuhinji.
Bilo da se radi o kuvarima ili mesarima: nož je najvažniji alat u obe profesije. Victorinok Swibo profesionalni noževi se ističu po visokokvalitetnim izdržljivim materijalima i ergonomskom dizajnu. Zahvaljujući širokom asortimanu noževa, svako će pronaći odgovarajući nož za svoje specifične potrebe. Prava tvrdoća sečiva i laserski testirana rezna ivica obezbeđuju dugotrajnu oštrinu.
Sa SWIBO serijom, Venger je pre pola veka stvorio novi profesionalni nož, koji je postavio standarde širom sveta u ovoj zahtevnoj oblasti delatnosti i od tada se neprestano usavršavao. Čuvena ergonomska ručka od jarko žute plastike, koja se prska direktno na sečivo od sjajnog nerđajućeg čelika, postala je novi standard u pogledu bezbednosti i higijene.
Neklizajuća ručka bez mikropora ili mikropukotina je takođe otporna na mašinu za pranje sudova i sterilizaciju. Sposobnost rezanja ovih noževa, njihova elastičnost, robusnost i izdržljivost, koja je oduvek bila funkcionalna, zaslužili su mu nepokolebljivu lojalnost stručnjaka.
Karakteristične žute ručke su napravljene od neklizajućeg najlona koji ne upija masnoću ili prljavštinu. Sečiva su mašinski obrađena i kaljena sa visokim sadržajem ugljenika kako bi ponudila veću tvrdoću i fleksibilnost i izdržljiviju reznu ivicu, što im donosi odlične kritike stručnjaka širom sveta.
Svibo je bio deo švajcarskog brenda Venger sve dok se nisu spojili sa Victorinok-om 2005. godine.
Ukoliko imate dodatna pitanja, ili nejasnoće, slobodno kontaktirajte naše prodavce,a oni će Vam profesionalnim savetom pomoći pri odabiru,a više možete pogledati i na linku.