Na sajtu clair.rs možete plaćati:

  • Uplatnicom – fizička lica
  • Virmanom – pravna lica
  • Pouzećem
  • Platnim karticama

Prodajna cena je konačna cena po jedinici robe, uključujući poreze i dažbine.

Izjava kursne razlike

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije/Vaša banka izdavalac, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu i one koju možete videti na vašem bankovnom izvodu. Hvala Vam na razumevanju.


Plaćanje uplatnicom

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudzbine sa sajta clair.rs“. U samom mejlu prikazani su podaci za plaćanje.

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom inače plaćate svoje račune, u pošti, banci i sl. (u ovom slučaju popunite uplatnicu na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine).

Proizvodi sa ovih porudžbina biće rezervisani 3 (tri) radna dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala.

Naručeno Vam šaljemo po prijemu obaveštenja o izvršenoj uplati.

 

Plaćanje virmanom

Ukoliko ste pravno lice i pri kupovini ste odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudzbine sa sajta clair.rs“. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, obračun poručene robe.

Potom će biti poslat i predračun na osnovu kog treba da izvršite uplatu.

Proizvodi sa ovih porudžbina biće rezervisani  3 (tri) radna dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala.

Naručeno Vam šaljemo po prijemu obaveštenja o izvršenoj uplati.

 

Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudzbine sa sajta clair.rs“. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, obračun poručene robe i poštarina.

Ovako poručene proizvode šaljemo Vam u roku od jednog radnog dana od prijema potvrde porudžbine. Plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine da biste izbegli moguće komplikacije oko vraćanja kusura.

Platnim karticama

Nakon porudžbine i izvršenog plaćanja platnom karticom (Mastercard, Visa, ili Dina), na navedenu e-mail adresu će Vam stići potvrda porudžbine i detalji transakcije.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.