Nož za otkoštavanje sa polufleksibilnim sečivom SWIBO je dobar za sečenje kostiju i masti. Ovo polufleksibilno sečivo se pokazalo kao dobro za rezanje, kao i za sečenje. Dakle, zadovoljava sve potrebe u mesari.
Polufleksibilno sečivo je nešto čvršće od fleksibilnog sečiva i pogodnije je za teže zadatke sečenja kao što je rad sa govedinom, svinjetinom i većinom divljači.
Polufleksibilna i fleksibilna sečiva zahtevaju malo više pažnje u pogledu održavanja kako bi održala dobru, oštru ivicu sečenja kada se koriste za teže poslove sečenja, a mogu biti opasnija za neiskusne ruke kako se savijanje polu-fleksibilnog i fleksibilnog sečiva pomera u više pravaca.
Svibo nož za iskoštavanje sa polufleksibilnim sečivom – karakteristike:
-Usko zakrivljeno polufleksibilno sečivo
-Dostupna dužina sečiva: 13 cm/ 16 cm
-Otkoštavanje, sečenje, filetiranje
-Profesionalni kvalitet mesara
-Fibrok ručka
-Pogodno za pranje u mašini za pranje sudova
-Poreklo: Švajcarska
-Garancija: doživotna
Svibo, pionir i ikona profesionalnih mesarskih i kuvarskih noževa.
Profesionalni nož za otkoštavanje za kuvare, mesare ili samo ljude koji žele profesionalne rezultate u svojoj kuhinji.
Ukoliko imate dodatna pitanja, ili nejasnoće, slobodno kontaktirajte naše prodavce,a oni će Vam profesionalnim savetom pomoći pri odabiru,a više možete pogledati i na linku.