Konji

Konjski šampon – šampon za konje Effol

konjski šampon Effol sampon za konje

Effol konjski šampon šampon za kupanje konja

Effol konjski šampon deluje osvežavajuće, čini kožu i dlaku svilenkastom na dodir i daje joj biserni sjaj. MEDICINSKI JE TESTIRAN

Effol konjski šampon koriste i ljudi za ličnu upotrebu, koji imaju oštećenu kosu ili su proćelavi iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga. Konjski šampon kupuju i pojedini frizerski saloni po Srbiji.

EFFOL šampon je proizveden i prodaje se kao šampon za konje, nema štetnih aditiva, oseti se blago na mentol i taj miris traje neuporedivo kraće u odnosu na mirise humanih šampona. Konji su osetljiviji od ljudi, pogotovo njihova koža i dlaka, pa shodno tome, ovaj šampon je blaži od humanih šampona što je verovatno i najveći razlog zašto EFFOL šampon pomaže ljudima pri regeneraciji i rastu dlake.

Upotreba (konji): Čep ambalaže koristite kao dozer, 1 čep razredite u 1l vode i blago utrljavajte sunđerom po telu konja, nakon toga dobro isperite vodom odgovarajuće temperature. Od 1l šampona možete napraviti 40l rastvora.

Ukoliko želite da koristite ovaj šampon za ličnu upotrebu, savetujemo Vam  za početak, da na mokre dlanove sipate manju količinu šampona i rastrljate dlanom o dlan i nakon toga kružnim pokretima utrljavate, odnosno masirate teme mokre kose i posle nekioliko minuta isperete. Ovaj savet se odnosi na prvu upotrebu kako biste procenili koja Vam količina šampona treba, a ona zavisi od dužine, gustine Vaše kose, a ujedno zavisi koliko je kosa prljava, masna ili suva.

Sastav po EC 648/2004: 5-15% anionski surfaktant, < 1% amfoterni tenzidi, 1-5% neionski surfaktanti, 1-5% kationski tenzidi, miris mentola.

Effol – Nemačka – Proizveden u Nemačkoj

Ukoliko se odlučite za kupovinu ovog šampona, možete to učini online, OVDE.

 

 

 

Effol